29/12/2017 Rubin Bundrick   0Comment

lik mijn kut neuken in de huiskamer

Ik neem haar tepels tussen mijn vingers, ik trek er zachtjes aan. Je bent vals, ik pak je nog wel terug. Ik laat haar los, en loop de keuken uit. Als het eten op tafel staat, trek ik nog een fles wijn open. We hebben het over van alles en nog wat. Maar de gesprekken worden steeds dubbelzinniger.

De wijn stijgt ons een beetje naar het hoofd. Als we de tafel afruimen, kan ik niet van haar afblijven. Ik duw haar tegen het aanrecht, en zoen haar in haar nek. Linda kreunt een beetje, maar duwt me van haar af. Ze geeft me een klein kusje. Ik loop met een glimlach naar de woonkamer, en ik ga op de bank zitten.

Dan komt Linda naar mij toe. Ze leunt naar me toe, ze likt over mijn mond, en gaat dan op de bank tegenover mij zitten. Ja, dat krijg je er van, als je me zit te pesten. Linda neemt een slok van haar wijn, en kijkt me ondeugend aan. Mij een beetje opzitten geilen als ik in de keuken bezig ben. Ze leunt achterover en zit er relaxt bij. Ik kijk haar aan. Dan trekt Linda haar been omhoog en zet haar voet op de bank, zodat ik ruim zicht op haar kruisje heb.

Ik neem ook een flinke slok van mijn wijn, en ik kijk naar haar. Ik zie dat ze geen slipje aan heeft. Ik kijk tegen haar forse schaamlippen aan. Wat een heerlijk kutje, denk ik bij me zelf. Ik voel mijn pik lichtelijk groeien in mijn broek. Ik zal jou eens opgeilen, zegt Linda. Tot je helemaal gek wordt van verlagen. Ik neem nog een grote slok van mijn wijn, om de brok in mijn keel weg te spoelen.

Linda begint haar blouse langzaam open te knopen. Als zij haar blouse opendoet, speelt ze met haar wijsvingers over haar tepels. Ze kijkt me geil aan. Ze blijft met haar tepels spelen, ze trekt er af en toe voorzichtig aan. Ik zie hoe haar lippen opzwellen onder haar omhoog geschoven rokje. Linda maakt haar rokje los, en gooit deze op de grond. Ze blijft me aankijken. En ik kijk naar haar. Ze legt haar been over de armleuning van de bank, en zorgt er voor dat ik een prima uitzicht op haar poesje heb.

Ze ligt ontzettend geil te wezen op mijn bank. Haar blouse open, en haar gespreide benen. Ze pakt haar borsten weer beet, en begint er weer heerlijk mee te spelen, terwijl ik naar haar kijk. Ik zie dat haar kut lippen een beetje uit elkaar gaan staan. Ze beginnen een beetje te glinsteren van het vocht. Ik voel dat mijn pik nu in de opperste staat van paraatheid is.

Ik kijk hoe Linda nu een vinger tussen haar gezwollen lippen laat glijden. Ze bijt op haar onderlip. Ze draait een rondje over haar clit. Ik sta op het punt om op te staan, en mij tussen haar benen te storten.

Maar ik blijf zitten. Linda staat op, en loopt langzaam naar mij toe. Ze leunt naar voren haar gezicht vlak voor de mijne. Heb je al een stijve lul?

Wat ben jij een gemene slet! Linda steekt haar hand tussen haar benen, en haalt dan een natte vinger te voorschijn. Ze stopt deze bij mij in mijn mond. Wow wat smaakt haar geil weer ontzettend lekker. Ik wil haar zoenen, maar Linda duwt me hard terug in de bank. Je mag pas aan me komen als ik dat zeg! Ik besluit maar naar haar te luisteren.

Linda staat op en loopt met schommelende billen de kamer in. Ze bukt voorover om iets uit haar tas te pakken. Ze zorgt er voor dat ik een mooi uitzicht op haar kutje heb. Ik zie dat ze een mooi formaatje vibrator uit haar tas heeft gehaald. Ze komt weer mijn kant opgelopen. Als ze langs me loopt houd ze dat ding even tegen me wang.

Maar ze gaat weer tegenover mij zitten, en spreid haar benen weer. Ze zet het machientje aan, en laat hem tegen de binnenkant van haar dijen trillen. Langzaam gaat ze richting haar kutje. Ze wrijft dat ding tussen haar forse lippen. Af en toe tegen haar clitje aan, en af en toe laat ze hem diep bij haar naar binnen glijden.

Ze begint te kreunen en zwaar te ademen. Ik hou het niet meer, ik maak mijn broek los, en bevrijd mijn keiharde pik uit mijn te strakke broek. Linda kijkt naar me, en glimlacht. Dan gaat Linda op haar knieen op de bank zitten, met haar kont naar me toe. Ze holt haar rug, zodat haar billen iets uit elkaar gaan staan. Ik zie hoe haar hand tussen haar benen door naar haar gleufje gaat.

Ze zet haar wijsvinger op haar kontje, en glijd langzaam tussen haar dikke lippen naar beneden. Dan pakt ze haar vibrator weer, en laat deze weer tussen haat lipjes glijden. Ondertussen trek ik koortsachtig mijn kleren uit. Kom jij maar wat dichterbij zitten, zeg ze. Dan kan jij het beter zien. Ik ga meteen op het tafeltje zitten, die tussen de banken in staat. Ik zit nu nog geen halve meter van haar heerlijke billen vandaan. Ik zie nu van heel dichtbij hoe zeiknat haar kutje is.

Het water loopt me in de mond. Wat zou ik graag mijn tong tussen haar lippen duwen. Ik kijk gehypnotiseerd naar haar lekkers waar die kunst pik tussen trilt. Linda begint weer zwaar te ademen. Trek mijn billen maar wat uit elkaar! Ik doe meteen wat ze me vraagt. Lik me maar even, ik sta op het punt te komen. Ik druk meteen mijn tong tegen haar druipende kut aan. Ze trekt meteen haar billen van mij vandaan.

Ik wil dat je mijn kontje likt. En ze duwt haar billen weer naar me toe. Zonder iets te zeggen pak ik haar billen weer beet, en begin haar kontje te likken terwijl zij met haar vibrator tegen haar clitje trilt. Ooohw, wat is dit lekker, kermt Linda. Ik doe wat ik kan. Haar lichaam begint te schudden. Ze komt kermend en kreunend klaar. Ze laat de vibrator al trillend uit haar handen vallen.

Ik lik langzaam door. Stiekem lik ik even over haar zeiknatte kut heen. Mmm wat smaakt ze lekker. Linda ploft met een rood hooft op de bank neer. Dat was lekker, zegt ze met een zucht. Ze kijkt maar mijn pik, die kloppend omhoog staat. Kom eens voor me staan? Ik ga staan, mijn pik is nu nog geen twintig centimeter van Linda haar gezicht vandaan.

Mmm lekker ding is het toch. Trek jij je eens een beetje af? Ik pak mijn pik beet, en laat hem langzaam door mijn hand glijden. Ik duw mijn heupen een beetje naar voren, zodat mijn pik dichter bij haar gezicht komt. Er komt een druppel vocht uit mijn eikel. Linda komt naar voren, en likt deze van mijn eikel af. Zou jij je zaad over mij heen willen puiten?

Of mij lekker in mijn mond willen neuken? Ik knik van ja. Linda begint haar borsten te kneden. Jou zaad lekker diep in mijn keel willen spuiten? Ze kijkt me geil aan, terwijl ik me zelf aftrek. Ze houd haar mond open, vlak voor mijn pik. Ik voel mijn hoogtepunt aankomen. Linda ziet aan mijn ogen en mijn lichaamstaal dat ik op het punt sta om mijn pik leeg te spuiten.

Dan trekt ze mijn hand van mijn lul af. Nog niet, zegt ze gemeen. Ze was net op tijd. Jij bent echt vals, zeg ik tegen haar. Ze pakt mijn hand, en trekt me op de bank. Ze komt bij mij op schoot zitten, en zoent me.

Ik kan nog veel gemener zijn, fluistert ze in mijn oor. En wrijft haar kutje een beetje tegen mijn pik aan. Nee helemaal niet, ik vind dit super geil. Ik zal alles voor je doen, en alles wat jij mij maar opdraagt, fluister ik terug. Ze neemt mijn onderlip even in haar mond, en bijt er zachtjes in. Zo hoor ik het graag. Ik heb gemerkt dat je dol op mijn natte kutje bent, zegt Linda. Hoe natter hoe beter.

Hij kan me niet nat genoeg zijn, vertel ik haar. Mijn zeiknatte gleuf op jou mond. Ik word gek van jou geile praatjes, zeg ik haar. Ze zoent me teder op mijn mond.

Dan stap je van mij af, je hurkt voor me neer. Je pakt mijn pik beet. Kijk hij is helemaal nat van mijn geil. Je neemt hem even in je mond. Je komt weer overeind, je schenkt onze glazen weer vol. Schiet eens op, ik wil naar boven.

Ook ik klok mijn glas leeg. Ze neemt mijn hand, en trekt me mee naar boven. We beginnen aardig aangeschoten te worden. Op de trap kijk ik naar dat heerlijke kontje van haar. Als we boven op de gang staan, drukt Linda mij tegen de muur, en kust me. Ik moet even plassen, zegt ze zacht.

Ze loopt de badkamer in en gaat op de wc zitten. Kom eens hier met je pik! Roept ze naar me. Ik kom voor haar staan. Ze geeft er een likje over. Ze spreid haar benen, en begint te plassen. Ik kan zien hoe haar plas uit haar kutje stroomt. Het is een geil gezicht. Als ze klaar is staat ze op zonder haar gleufje af te vegen. Ga maar op bed liggen, beveelt ze me. Als ik op bed lig komt ze boven op me zitten. Ze komt omhoog, richting mijn hooft.

Ze duwt haar kutje op mijn mond. Je vind natte kutjes toch zo lekker? Ze proeft een klein beetje ziltig. Daar waren zijn handen weer aan de binnenkant van mijn dijen. Opeens raakte hij vluchtig, met de bovenkant van zijn hand, mijn kruisje. Er ging een lichte schok door me heen en ik kon een zacht kreuntje niet meer onderdrukken. Glimlachend keek hij me aan. Ik knikte alleen maar. Weer de hand over de binnenkant van mijn dijen en weer raakte hij mijn kruis.

Nu deed hij het wat langer dan de eerste keer. Wat een heerlijk gevoel en het leek alsof ik in brand stond. Het gloeide in mijn buik. Zacht wreef hij nu over het kruisje van mijn string met 2 vingers.

Mijn kutlipjes waren heel gevoelig nu en daarom ging er telkens een lichte schok door me heen. Ik sloot de ogen en genoot van zijn strelende vingers die zacht over mijn kruisje gleden. Hij wreef een beetje harder en drukte het zachte stof een stukje in mijn hete grotje. Ik kon alleen maar knikken want kon geen woord uitbrengen. Hij bleef over mijn kruisje wrijven en ik voelde dat ik steeds natter en natter werd. Al is hij dan nog maar 18 jaar, hij weet verdomde goed hoe hij een vrouw moet 'opwarmen'.

Daar duwde hij opeens het stof van mijn string opzij en voelde ik zijn vingers over mijn blote kutje glijden. Eerst over mijn gladde schaamlipjes en daarna een vinger er tussendoor. Jeetje, wat maakte hij me bloedgeil zeg. Toen hij mijn harde opgezwollen klitje raakte ging er een raar gevoel door me heen. Raar maar wel zeer aangenaam. Mijn adem stokte in mijn keel. Wat deed hij dit lekker. Een vinger gleed nu in mijn drijfnatte liefdesgrotje en met z'n duim masseerde hij mijn klitje.

Heel mijn lijf trilde van genot en ik genoot ervan. Het soppige geluid dat ik hoorde liet me weten dat mijn kut drijf en drijfnat was.

Even stopte Carlo en haalde zijn vingers uit mijn kutje om meteen daarna mijn geil er vanaf te likken. Gulzig likte ik mijn eigen geil van zijn vingers en genoot ervan. Ik knoopte nu het lint los waarmee mijn badjas om mijn middel vast zat en trok de badjas geheel open. Carlo keek verlekkerd naar mijn tieten waarvan de tepels hard waren en recht omhoog priemden. En terwijl hij me bleef vingeren kwam hij mijn zijn hoofd omhoog en begon hij aan mijn tepels te zuigen en likken.

Zoals hij met zijn vingers mijn kutje bewerkte had ik al lange tijd niet meer meegemaakt. En zoals hij mijn klitje masseerde duidde wel op enige ervaring. Had volgens mij veel geleerd van mijn zus Cindy. Maar het duurde dan ook niet lang of ik kwam schokkend klaar. Had moeite om niet te hard te gaan schreeuwen daar mijn man Dirk nog thuis was en het misschien wel kon horen.

Wat een ontlading, dit was echt toppie. Heel m'n lichaam schokte. Dit orgasme was veel intenser dan wanneer ik mezelf een orgasme bezorg. Het geil stroomde nu uit mijn kutje. Ik ging nu rechtop zitten en greep naar zijn kruis. Ik voelde een enorme bobbel in zijn broek. Zo snel als ik kon deed ik zijn broek uit en keek even later naar zijn recht opstaande pik. Hij was fors geschapen. Ik pakte zijn pik vast en begon hem langzaam af te trekken. Ik voelde zijn 'gereedschap' kloppen en harder worden in mijn hand.

Ik boog me voorover en nam zijn pik nu tussen mijn lippen en begon er aan te zuigen en likken. Hij kreunde van genot. Niet Frank alleen die genoot want ook ik genoot van die harde pik tussen mijn lippen.

Wat had ik hiernaar verlangd zeg. Vol overgave zoog ik aan zijn harde pik. Liet 'm telkens diep in mijn mond glijden tot achterin mijn keel. Toen stopte ik en zei, "en nu wil ik 'm in mijn natte kutje.

Vlug stroopte ik mijn slipje omlaag en zakte toen langzaam door de knieën. Ik greep Carlo's pik vast en leidde die naar mijn druipende kutje.

Daar voelde ik zijn staaf al tegen mijn gevoelige kutlipjes. Langzaam zakte ik met mijn kutje over zijn dikke pik heen. Ik was zo nat dat het dan ook geen enkele moeite koste.

Ik pakte zijn benen vast en begon mijn onderlichaam op en neer te bewegen. Wat een superlekker gevoel om eindelijk weer eens een echte pik in mijn kut te voelen. In een gestaag tempo liet ik zijn pik steeds dieper in me glijden. Mijn sappen stroomden nu rijkelijk. Carlo hield mijn heupen vast om het tempo mee te bepalen. Ik was zo geil en heet dat het niet lang duurde of ik ging klaar komen. Ik probeerde om zo zachtjes mogelijk te kreunen maar dat viel nog niet mee. Want mijn orgasme was zo heerlijk en zo intens.

Maar ik moest me inhouden vanwege Dirk. Toch wel gewaagd eigenlijk om met je zoon te neuken in de huiskamer terwijl ieder moment je man binnen zou kunnen komen. Heel mijn lijf trilde en schokte weer en ik hield de benen van Carlo stevig vast.

En het was natuurlijk extra geil omdat het mijn eigen zoon was die zijn harde pik in mijn kutje had en die mij al 2 keer had laten klaar komen. En Carlo had alles goed onder controle want hij kon zijn orgasme nog goed uitstellen. Ik begon nu extra vlug op en neer te bewegen met mijn onderlichaam en door mijn kutspiertjes zo te bewegen dat ook Carlo moest gaan komen. Hij begon te schokken met zijn lichaam en harder te kreunen. Nog geen tel later voelde ik zijn warme zaad diep in mijn kutje gespoten worden.

Wat een heerlijk gevoel was dat. Met kracht spoot hij zijn dikke stralen sperma diep in me. Ik bewoog mijn spiertjes zodanig dat ik zijn hele pik in feite leegzoog.

Ik hield nu op met bewegen met zijn pik nog diep in mijn kutje. Langzaam stond ik nu op en draaide me om met mijn gezicht weer naar Carlo toe. Een glimlach om zijn lippen. Ik keek naar zijn halfslappe pik die bedolven zat onder mijn geil en zijn sperma.

En de sappen stroomden nu ook uit mijn kutje. Ik ging nu op mijn knieën tussen zijn benen in zitten en greep zijn pik vast met mijn hand en boog mijn hoofd voorover en nam zijn pik tussen mijn lippen. Ik proefde zijn sperma vermengd met mijn geil in mijn mond. En wonder boven wonder werd zijn pik langzaam weer harder.

Ik likte en zoog over de gevoeligste plekjes van zijn pik. Ik voelde zijn neukstaaf kloppen tussen mijn lippen. Liet 'm steeds lekker diep in mijn mondje glijden en trok ook steeds de voorhuid op en neer. Carlo kreunde zacht als ik die staaf helemaal tot aan zijn ballen toe in mijn mondje nam. Hij had mijn kutje al lekker volgespoten met zijn sperma en toch lukte het mij weer om zijn pik hard te krijgen.

Daar kon Dirk alleen maar van dromen. Als een bezetene zoog en likte ik aan zijn dikke pik. Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe Carlo genoot. Soms dan hield hij mijn hoofd vast alsof hij bang was dat ik zou stoppen, maar daar hoefde hij niet bang voor te zijn. Vond dit veel te lekker om te stoppen. Opeens verkrampte zijn lichaam een teken dat hij bijna ging komen. Stevig hield ik met mijn lippen zijn pik omklemd en een tel later voelde ik hoe hij zijn sperma krachtig in mijn mondje spoot.

Gulzig slikte ik zijn warme zaad door en het was lekker. Ik zoog zijn pik leeg tot de laatste druppel. Nadat we ons weer hadden gefatsoeneerd keek ik hem even later glimlachend aan en ging naast hem zitten op de bank. Ik kuste hem vol op de mond en een hete tongzoen was het gevolg. Ik had de avond van mijn leven. Wie had ooit kunnen denken dat mijn zoon me ooit zou neuken? Ik had dit nooit willen missen.

Wat ik al jaren miste met Dirk kreeg ik in 1 avond wel van Carlo mijn zoon. We waren op tijd gestopt want een vijftal minuten later kwam Dirk beneden. Hij moest eens weten. Na deze avond volgden er steeds meer. Ik had heerlijke sex met mijn zoon Carlo. Kreeg veel sperma te verwerken in mijn kutje en mijn mondje. Zo vaak als we kunnen hebben we sex met elkaar zonder dat Dirk het weet. En we doen het op onverwachte plaatsen en momenten met elkaar. En dat ik Carlo moet delen met mijn zus Cindy vind ik niet erg, ik kom niets tekort.

En wie weet komt er nog ooit een triootje van met Cindy en mij en Carlo? Ik heb er wel oren naar. Maar mocht het zover nog komen, dan vertel ik dat zeer zeker ook hier. Log In or Meld Aan. Alle inhoud © Copyright Literotica is een handelsmerk. Geen deel mag worden gereproduceerd in, om het even welke vorm zonder expliciete geschreven toestemming. Upload and save     Cancel.

... Familie, Hetero, Bi, Homo. Grote prammen nneuken steekt haar hand tussen haar benen, en haalt dan een natte vinger te voorschijn. Na een paar seconden voel ik mijn ballen krampen. Ik trok mijn broek uit en ging zitten met mijn voeten op de bank. Maar ze gaat weer tegenover mij zitten, en spreid haar benen weer. Ik kan zien hoe haar plas uit haar kutje stroomt.

: Lik mijn kut neuken in de huiskamer

Gratis homofilm naakt zwemmen sex 286
Lik mijn kut neuken in de huiskamer De Ier Sean McDonnell 57die zijn Duitse herder in oktober dwong om seks te hebben met de vrouw, is aangehouden. Ik verveelde me dood. Dus wie heeft een hond voor haar? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik voelde zijn neukstaaf kloppen tussen mijn lippen. Geef een reactie Reactie plaatsen annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
GAY GRATIS FILM GROEPSEX OP HET STRAND 898
BEHAARDE OUDE KUT SPELEN MET GROTE BORSTEN 248
CHINEES ESCORT SEXS KIJKEN Vrouw Likt Aan Kut Van Vrouw. deze video ' s zijn de vintage seks je ouders keek . de vrouwen zijn behaard, de seks is natuurlijk, en de geile zwarte lesbische wil haar latina meid haar kutje te likken Het eten van sappig kutje en neuken. Ineens voelde ik mijn kutje kloppen en ik dacht weer aan het lekkere gevoel van de lange tong van mijn Ik deed het gordijn van de huiskamer dicht en ging weer naar de bank. Ik liet mij voor de eerste keer op 15 jarige leeftijd door mijn hond neuken. . Heb me nog x laten likken door n hond aan mijn pik was super geil. Hete sex op de koude vloer. Lik mijn kut en steek die neger lul in mijn mond en natte kut voor haar, hij kijkt toe. Dutch stel ligt lekker in de huiskamer te neuken .

Zwarte kutten pijp sletjes

Lik mijn kut neuken in de huiskamer